Ruosteenpoistopäivä Alastarolla (Aftermath of trip to Alastaro Circuit)

Unfortunately this blog post is only in Finnish! To sum it up to you English readers I participated in a practicing day in Alastaro Circuit last weekend. The event was organized by Honda Riders of Finland and first we practiced some handling tasks on a parking lot and after that rest of the day we drove on the race track.

I didn’t feel very proud of myself after the event because I felt like it went worse than last time I was driving on a track (which was last season in August in Ahvenisto Circuit). Other riders were really good (even though I was in the “slow group”) and sometimes I felt a little pressure that I should drive faster so everyone wouldn’t get stuck behind me.

Anyways, I’m sure to come back to Alastaro Circuit at some point. It’s almost 200km drive there from my home so a cottage accommodation or something is necessary when going there. This time I was staying in one cottage with my friend Maria and other 4 riders that I really didn’t know before this.

Here’s more detailed writing in Finnish!


Perjantai

Mökki Alastarossa
Mökkimajoitus

Ajelimme paikalle jo perjantaina kaverini Marian kanssa. Kilometrejä tuli n. 200 ja tuntui kyllä että visiirissäkin oli ainakin se 200 ötökän raatoa. Eipä tullut mieleen ottaa visiirin puhdistuskamppeita mukaan (tai sitten ne ei vaan mahtuneet laukkuun kaiken muun roinan sekaan), mutta kyllä sen sai kohtuulliseen kuntoon ilman spesiaali liinoja ja aineita.

Illalla liityimme siis neljän muun iloisen motoristin joukkoon Alastaron radan lähistöllä olevaan vuokramökkiin. Mökkiporukkaan olimme tutustuneet pääasiassa vain netin kautta, kun Facebookin keskusteluissa oli tullut ilmi tämmöinen porukalla vuokrattu mökki. Näistä muista olin tavannut vain yhden naisen naamatusten entuudestaan; muut olivat ihan uusia tuttavuuksia. Alunperin mökkiin oli tarkoitus tulla kapasiteetin täydeltä ihmisiä, eli 8 henkilöä, mutta pari heistä joutui perumaan.

Kun kamppeet oli saatu purettua, niin piti vielä käydä ruokakaupassa ostamassa jotain aamupalaa ja tankkaamassa tankki täyteen huomista ajoa varten. Eipä siinä paljon muuta ehdittykään tehdä kun piti mennä aikaisin nukkumaan, jotta aamulla olisi pirteänä valmiina radalle!

Lauantai

Klo 9:30: Ilmoittautuminen

Aamurutiinien jälkeen oltiin radalla ilmottautumassa klo 9:30 aikaan. Oikeaa ajoryhmää rata-ajoa varten ei sen pidempään tarvinnut pohdiskella: hitaaseen ryhmään vaan! Teipattiin siinä sitten vielä peilit ja mittaristo valmiiksi rata-ajoa varten.. tosin hetken päästä otettiin mittariston teippi pois, kun tajuttiin, että nopeusmittari on ihan kiva nähdä tehtävien suorittamisessa.

En osaa sanoa, kuinka paljon motoristeja paikalle oli saapunut, mutta koska sää oli hyvä, niin osallistujiakin oli paljon. Keli oli siis koko päivän yli 20C ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Yhdessä vaiheessa mittari näytti jopa 29C. Aika hyvin hiki virtasi tekstiilisen ajoasun alla!

Klo 10-12: Ajotehtäviä parkkiksella

Alkupäivästä suoritimme ajotehtäviä radan viereisellä suurella parkkiksella. Sinne oli tehty neljä tehtävärataa, jotka olivat tuttuja autokoulusta. Kävelimme ensin kaikki tehtävät läpi ja kouluttajat opastivat mitä tehtävissä pitää tehdä.

Tehtävä 1: Hätäjarrutus

Hätäjarrutus-tehtävät ovat mun personal favorite! Tehtävässä mennään ainakin 50km/h nopeudella ja pysäytetään pyörä mahdollisimman nopeasti. Tarkoituksena siis harjoitella pyörän pysäyttämistä mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti äkillisten tilanteiden varalta. Tärkeää on muistaa pitää katse kaukana (eikä esim. pyörän edessä), jotta tasapaino pysyy.

Omassa pyörässä on ABS-jarrut, joten minun ei tarvitse miettiä etujarrun käyttöä sen enempää kuin vain että linttaan sen pohjaan heti. Siltikään en tainnut saada ABS:ää ruksuttamaan kertaakaan. Nopein vauhti mitä menin oli ehkä siinä 65km/h paikkeilla. Hyvin se pyörä kyllä pysähtyi ja eipä mulla se tasapainon kanssa ainakaan ollut ongelmia.

Alastaro
Hätäjarrutus-tehtävän jälkeen kouluttajat olivat antamassa palautetta. Kuva: Jari Pouta

Tehtävä 2: Pujottelu / hidasajo

Pujottelutehtävässä piti pujotella muutama jonoon laitettu kartio melko hitaassa vauhdissa. Näiden jälkeen oli vielä laitettu leveämmälle muutama muukin kartio, jotka piti kiertää ulkokautta (näin tuli about 45 asteen käännökset tehtyä). Kartioiden jälkeen maahan oli laitettu naruista kapea rata, joka sisälsi muutaman käännöksen. Vastasivat suunnilleen pyörän kääntämistä ympäri hitaassa ajossa.

Pujottelua tai hidasajoa en itse jännittänyt ollenkaan; olen aikalailla tottunut siihen ja minusta se on ihan mukavaakin. Liikenteessä en stressaa ollenkaan, jos tulee ruuhkaa vaan suoranaisesti tykkään siitä haasteesta. Yksi kartio tuli kyllä kaadettua, mutta onneksi ne on vain kartioita ja tarkoitettu juurikin siihen. 😉

Tehtävä 3: Stop N’ Go

Stop n’ go -tehtävä oli jälleen tuttu autokoulusta. Tehtävässä piti pysäyttää pyörä n. 30-40km/h nopeudesta ja vaihtaa samalla ykköselle ja pysäytyksen jälkeen jatkaa suoraan, väistää pieni este ja palata linjalle. Eipä tässäkään tehtävässä mitään sen ihmeempiä kunhan muistaa pitää katseen edessä päin ettei tasapaino horju. Tässäkin tehtävässä kouluttaja oli antamassa palautetta suorituksesta.

Tehtävä 4: Väistö

Jos hätäjarrutustehtävä oli oma suosikki niin tämä tehtävä oli sitten se inhokki. Tai ei nyt sentään inhokki, mutta minulle haastavin! Väistössä on siis tarkoitus tulla “estettä” kohti 50km/h nopeudella, väistää jyrkästi oikealle ja palata vasempaan päin linjalle. Tarkoituksena käyttää siis vastaohjausta nopean väistön aikaansaamiseksi.

Haastavan tehtävästä minulle tekee varmaan tuo vastaohjaus, joka on toisinaan minulle vielä mysteeri. Lisäksi tuntuu vähän hurjalta mennä tuota 5-kympin vauhtia “estettä” kohti vaikka eihän se mikään oikea este edes ole. Olisi varmaan pitänyt yrittää vain keskittyä siihen, että ei haittaa vaikka ajaisin täysiä niitä kartioita päin. Aloitin ujosti noin 30km/h vauhdilla ja nostin sitä ehkä 45km/h vauhtiin. Tai ehkä siinä nippa nappa 50km/h oli. Autokoulun inssin kävin siis viime vuonna, nyt tätäkin tehtävää oli vähän tiukennettu kun väistön välimatka taisi olla vähän lyhyempi.

Kouluttaja oli hyvin tsemppaamassa tämänkin rastin jälkeen! 🙂

Kokonaisuudessaan tehtäväradan menin ehkä kolme kertaa, mutta loppujen lopuksi kiersin oikeastaan vain hätäjarrutuksen ja väistön välillä. Väistöä olisi pitänyt päästä harjoittelemaan vielä vähän enemmän, mutta kaksi tuntia kului nopeasti. Varsinkin kun pidimme välillä juomataukoja lämpimän kelin takia!

Klo 13-17: Rata-ajoa

Ajotehtävien jälkeen pidettiin lyhyt lounastauko ja sen jälkeen info rata-ajoa varten. Kävin viime kaudella kerran radalla (Ahvenistossa), joten liputus, ohitus yms. säännöt olivat minulle suhteellisen tuttuja.

Alastaro
Pyörät valmiina radalle!

Hitaassa ryhmässä meitä oli yli 20 kuljettajaa, mikä tuntui paljolta verrattuna viime kertaan, jolloin hitaassa ryhmässä oli 3 tai 4 kuljettajaa. Hitaat jaettiin ensimmäisellä kierroksella suunnilleen kolmeen osaan ja jokaisen osan ensimmäisenä ajoi kouluttaja. Tarkoituksena oli tietenkin päästä seuraamaan mitä linjoja kouluttaja ajaa ja näin itse oppia myös oikeat ajolinjat tällä radalla.

Ajoaika oli 20 minuuttia. Hidas-ryhmä ajoi aina 20 vaille tasaa. Ensimmäisen kerran radalle pääsimme siis klo 13:40. Aika paljon possujunassa siellä ajettiin, mutta toisen kerran kun pääsimme ajamaan niin oli jo vähän väljempää, kun kaikki menivät vähän omaa tahtiaan ja ohittivat tarvittaessa.

IMG_2048

Ajajien taso hitaassa ryhmässäkin tuntui melko kovalta tai sitten ajotaitoni olivat vain ruosteessa (koska kausi on vasta alussa) mutta jäi vähän semmoinen fiilis, että kaikki ohittivat minut tai jäivät jumiin taakseni, jos eivät päässeet ohitseni. Tuli siis vähän painetta, että pitäisikö tässä nyt sitten yrittää ajaa kovempaa. Itselleni kun riittää, että pääsen keskittymään mutkiin ja mitä mutkien välissä tapahtuu niin sillä ei ole niin väliä. Kyllä pääsuoralla tuli jonkin verran kiihdytettyä, mutta hyvissä ajoin jarrutin jo ensimmäiseen mutkaan.

Hyviä ajolinjoja en oikein löytänyt; olisi pitänyt ilmeisesti mennä vain rohkeammin lähemmäs sisäkaarretta. Vastaohjausta voisi vähän enemmän käyttää, mutta sitähän siellä oltiinkin opettelemassa. Jotenkin pelko pyörän luisumisesta pois alta on syvällä alitajunnassa. Mitenköhän siitäkin pääsisi eroon?

Kyllä loppua kohden tuntui ihan suhteellisen hyvältä, mutta verrattuna viime vuoden rataharjoitteluun Ahvenistossa, niin tästä kerrasta ei jäänyt yhtä hyvää mieltä. Yhteensä pääsin vetämään niitä 20 minuutin settejä neljä. Tuntui, että se neljä oli aika riittävä määrä, ihan vain senkin takia, että oli niin kuuma ja auringon paahde sai aivot käymään hitaalla.

Klo 18:30: Kotiinlähtö

Radalle olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa (rata oli varattuna klo 20 asti), mutta meillä oli tavoitteena vielä ajaa kotiin samana iltana. Muu mökkiporukkamme jäi vielä toiseksi yöksi.

Kotiin olikin matkaa se 180km, eli olin kotona vasta kymmenen aikoihin illalla (juuri sopivasti ehtiäkseni katsomaan Euroviisufinaalia). Parin päivän aikana ajoa tuli siis vaivaiset 440km (tehtävien ja raja-ajon osalta tuli ajettua mittarin mukaan n. 63km). Tämän matkan pituudenkin takia tulen varmasti preferoimaan Ahvenistolla järjestettäviä harjoittelupäiviä, ellei joku hyvä viikonloppu ja mökkiporukka satu kohdalle! Joten jää nähtäväksi käynkö Alastarolla seuraavan kerran vasta sitten vuoden päästä tässä samaisessa tapahtumassa.


Ajokuvista kiitos Jari Poudalle!

Tustustu Honda Riders of Finland -kerhoon »

Tutustu Alastaron rataan »

One thought on “Ruosteenpoistopäivä Alastarolla (Aftermath of trip to Alastaro Circuit)

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: